Dragoste la prima parfumare, pentru mama dumneavoastră

Un parfum superb, într-un flacon original, este ACEL dar de Crăciun care aduce luminițe în ochii fiecăruia. Vă ajutăm să trăiți din plin acest moment! Am ales pentru dvs. cele mai atractive parfumuri pentru mama dvs., pentru partener și pentru cea mai bună prietenă. Astfel, vă puteți bucura în continuare de un ajun de Crăciun tihnit. Fără să vă gândiți mereu ce cadouri să faceți fiecăruia.

Căutați acel parfum care pare a fi creat special pentru cineva drag? Anul acesta ne-am hotărât să vă simplificăm cât mai mult posibil alegerea bucuriilor parfumate de pus sub brad. Ce-i vrăjește cu adevărat pe cei ce contează cel mai mult pentru dvs.?

Dragoste la prima parfumare, pentru mama dumneavoastră

Elegantă și încrezătoare în sine. Ține pasul cu vremurile. Pe scurt, o adevărată doamnă. Dacă v-am descris perfect mama, parfumul care i se va potrivi de la prima vedere este sublima apă de toaletă, Narciso Rodriguez for her, de la designerul de modă și parfumierul newyorkez cu același nume. Acesta și-a ambalat creația într-un flacon negru simplu, dar totodată foarte luxos, colorat din interior. Astfel, strălucirea sticlei transparente de la suprafața flaconului iese și mai mult în evidență, creând o adevărată capodoperă.

Este foarte greu să nu vă îndrăgostiți de o haină neagră croită cu atâta precizie! Ce se va întâmpla atunci când mama îl va încerca și năsucul ei va fi tachinat de blânda adiere a florilor de portocal, de osmanthus și de bergamotă răcoritoare? Va fi acea dragoste la prima parfumare care nu dispare cu una, cu două. La urma urmei, notele de ambră și de paciuli, de la bază, s-au angajat să asigure persistența parfumului. Și le-a reușit de minune.

Transparent și totodată saturat. Intens și, totuși, atât de delicat. Acest parfum floral plin de contraste devine imediat preferatul dvs. Veți avea senzația că i-a aparținut mamei dintotdeauna și că, în multe privințe, o descrie perfect. Ba chiar este posibil să-l împrumutați în secret…

Postări similare