Ingrediente care au succes la bărbați:

Dragoste la prima vedere? Sau, mai degrabă, la prima mirosire, după cum susțin specialiștii. Partenerul perfect trebuie să ne miroasă frumos. Pur și simplu. Haideți să ajutăm și noi puțin situația! Știm ce ingrediente din parfumuri vă ajută și vă pot mări șansele de succes în atragerea partenerului mult visat.

Ingrediente care au succes la bărbați:

Populara vanilie

Dacă vreți ca bărbații din toată lumea să îngenuncheze în fața dvs., mirosiți a vanilie. Studiile susțin că este cea mai populară aromă din lume, în toate țările și în toate culturile. Poate pentru că o asociem cu deserturile dulci sau, poate, pentru capacitatea de a evoca bucuria și buna dispoziție. Un rol important îl au probabil și efectele sale afrodiziace! Acum știți de ce vanilia este prezentă aproape în fiecare parfum pentru femei.

Farmecul nemuritor al iasomiei

Vă prezentăm o aromă considerată de mulți specialiști ca fiind cea mai senzuală dintre toate – iasomia. Totul se datorează conținutului de indol, o substanță chimică produsă de plantă pentru a atrage insectele polenizatoare. Întrucât corpurile noastre conțin indol, atracția funcționează și la oameni (ca dovadă, iasomia se folosește în parfumerie de secole). Această aromă bogată, caldă și seducătoare, cu tentă exotică, reprezintă o alegere cu care nu aveți cum să dați greș.

Delicata și îmbătătoarea lăcrămioară

Farmecul lăcrămioarei, floarea preferată a lui Christian Dior, constă în aroma sa delicată. Dacă multe parfumuri florale pot fi intense (chiar prea mult, după unii bărbați), lăcrămioarele au note verzi și tente citrice, care îi conferă prospețime și evocă primele zile de primăvară sau un nou început. Așadar, parfumați-vă cu parfum de lăcrămioare și veți descoperi cum vine treaba cu noile începuturi…

Explorarea confortului cu bergamota

Credeți că bărbații apreciază la femei doar parfumuri florale? Nici vorbă! Bergamota, un fruct citric cultivat în sudul Calabriei, captează natura destinsă, jucăușă și dezinvoltă a italienilor – adică exact acele calități care vă conferă atractivitate. Seamănă cu razele soarelui și redă imediat buna dispoziție. Și încă ceva – conform studiilor, bergamota mărește cantitatea de aminoacizi din creier, ceea ce intensifică sinteza hormonilor și implicit, creșterea libidoului. În concluzie, de ce nu ați încerca bergamota?   

Postări similare